Så hittar och väljer du flyttstäd

Vi guidar dig till rätt städfirma

Att anlita flyttstäd är för många inte bara ett sätt att underlätta sin flyttprocess och spara värdefull tid, det är också en bra sak att göra för att säkerställa att ens flyttstädning går rätt till och blir väl utförd. Att anlita flyttstädning i Göteborg är dock inte alltid en lätt uppgift: det finns många företag och städfirmor som lovar runt men håller tunt, och du vill garanterat inte stå där på överlämningsdagen med ett fullmatat besiktningsprotokoll och en sur mäklare.

Men hur bör man gå tillväga för att hitta bra flyttstäd i Göteborg? Det enklaste sättet är förstås att använda vår tjänst för att snabbt och smidigt få gratis prisförslag på flyttstädningen från städfirmor som är kontrollerade av oss på förhand. Vi rekommenderar dock också att du själv gör en liten undersökning för att säkerställa att städfirman du valt är seriös och pålitlig. Genom att följa nedanstående checklista kan du snabbt avgöra ifall företaget du fått pris på flyttstädning av kommer att göra sitt jobb på ett bra sätt:

Snabb rykteskontroll

Googla städfirmorna som du fått offerter från. Att googla själva firmanamnet är ett enkelt sätt att se vad andra har sagt om företaget. Ofta får du upp bloggar eller twitteruppdateringar som rör firman. Tänk på att många ibland skriver i affekt, och att större städföretag har hundratals kunder varje år: ett eller två mindre smickrande omdömen är sällan hela världen, men om hela förstasidan fylls av missnöjda kunder, så kan det vara dags att dra öronen åt sig.

Andras omdömen

När du fått pris på flyttstäd i Göteborg eller göteborgsområdet kan du alltid kolla upp företaget på Reco och Rejta. Där kan existerande kunder publicera omdömen och tankar kring företaget direkt på nätet, och dessa sajter kan man säga fungerar som en fördjupning av Google och andra sökmotorer. Du kan också fråga runt på forum som har med hem, hemstädning och flyttstädning att göra, för att se ifall någon annan haft erfarenhet av städfirman.

Vi tror att du förmodligen kommer att hitta ganska bra omdömen om företagen du granskar, då vi själva alltid ser till att göra en noggrann kontroll innan de får ansluta sig till Flyttstäd Göteborg. Efter den grundläggande kollen är det därför lämpligt att gå mer på djupet och titta på andra saker för att avgöra vilket flyttstäd man ska välja.

När det gäller flyttstädning i Göteborg så är pris helt klart en viktig faktor, om inte den allra viktigaste. Granska kostnadsförslagen noggrant och se vad som ingår i flyttstädningens pris. Är det ett fastpris som erbjuds, pris per kvadratmeter eller någon annan form? Var observant på vad som ingår i flyttstädningen så att priset inte visar sig bli högre på grund av tillägg och omkostnader.

Gratis städofferter